Waarom zou je Cricket-aanstekers in grote oplage bestellen?

Waarom zou je Cricket-aanstekers in grote oplage bestellen?

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau of een manier om je bedrijf te promoten is het leuk om bedrukte aanstekers van het merk Cricket te bestellen. Deze stevige aanstekers werken heel fijn in de hand en gaan een lange tijd mee. Wanneer je cricket aanstekers besteld weet je zeker dat mensen ze gaan gebruiken!

Het voordeel van aanstekers in een grote oplage bestellen

Wanneer je van plan bent om aanstekers weg te geven aan medewerkers of bij een beurs dan is het verstandig om deze aanstekers op grote schaal te laten bedrukken. Aanstekers zijn erg gewild en wanneer je denkt dat je te veel hebt besteld raken ze bijna altijd alsnog op. Wanneer je Cricket aanstekers laat bedrukken met je logo of bedrijfsnaam zorg je ervoor dat deze gemakkelijker wordt herkend. Aanstekers zijn een goede methode van promotie omdat iedereen wel aanstekers gebruikt!

Als je een grote partij Cricket-aanstekers in een keer besteld ben je vaak een stuk goedkoper uit vergeleken met een klein aantal. Daarnaast heb je het voordeel dat je nooit aanstekers hoeft bij te bestellen. Hierdoor hoef je maar een keer een vast bedrag aan verzendkosten te betalen om de aanstekers bij je bedrijf bezorgd te krijgen. Wanneer je aanstekers overhoudt kan je deze uitdelen onder de medewerkers, vrienden en familie. Een aansteker is immers altijd handig!

De kwaliteit van Cricket aanstekers

Waarom zou je ervoor kiezen om Cricket aanstekers te bedrukken? Het merk cricket levert aanstekers van hoge kwaliteit die een lange tijd meegaan. Door het platte zij oppervlak van de aanstekers is het gemakkelijk om een bedrijfsnaam of logo op de aansteker te drukken. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap op de aanstekers te zetten!Cricket aanstekers zijn duurder als goedkope wegwerpaanstekers. De aanstekers kunnen echter opnieuw gevuld worden met aanstekergas en zijn erg stevig gebouwd waardoor ze een lange tijd meegaan. Daarnaast zien ze er ook een stuk eleganter uit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van aanstekers laten bedrukken? Klik dan hier!

Reacties zijn gesloten.