Tips voor het kiezen van de beste relatiegeschenken

Tips voor het kiezen van de beste relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is een cadeautje van jouw bedrijf voor een ander bedrijf. Vaak is dit een handig artikel dat gebruikt kan worden in het dagelijks leven bedrukt met de naam en het logo van je bedrijf. Deze items zorgen ervoor dat je bedrijf niet zomaar wordt vergeten. Ook zijn ze perfect om uit te delen bij evenementen en beurzen!

Hoe kies je het beste geschenk?

Wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk is het verstandig om een product te kiezen dat goed past bij je bedrijf. Ben je bijvoorbeeld gefocust op het milieu? Dan kan je ervoor kiezen om een duurzame tassen of herbruikbare waterflessen te bedrukken. Op deze manier laat je zien dat je geeft om het milieu en het gebruik van plastic tegengaat. 

Kies een artikel waarvan je zeker weet dat mensen dit gaan gebruiken! Zoek je een relatiegeschenk voor een cosmeticabedrijf of reisbedrijf? Lippenbalsem of handcrème is dan een perfecte keuze! Items die mensen graag gebruiken zoals notitieboekjes, tabletdoekjes of kantoorartikelen zoals pennen en potloden zijn erg gewild. 

Werk je met elektriciteit of opladers? Powerbanks zijn heel erg handig en worden bijna altijd wel gebruikt. Zorg dus voor een product dat zeker gebruikt gaat worden en goed bij je bedrijf past. Vervolgens kan je het artikel laten bedrukken met de naam en het logo van je bedrijf. Zo weet je zeker dat je bedrijf niet wordt vergeten. Daarnaast is het ook nog een perfecte methode voor passieve reclame!

Geschenken bestellen in grote oplages

Wanneer je een product hebt gevonden waar je tevreden mee bent kan je er vervolgens voor kiezen om deze te laten bedrukken. Wanneer je een grote oplage van producten laat bedrukken ben je per product goedkoper uit. Daarnaast hoef je niet bij te bestellen wanneer je te weinig hebt ingekocht. Heb je te veel over? Ook dit kan gewoon uitgedeeld worden.

Waar kan je dit laten doen? Je kan het product direct bestellen bij LavistaRelatiegeschenken. Op onze website kan je allerlei originele relatiegeschenken vinden zoals badhanddoeken en aanstekers. Bekijk de website nu!

Reacties zijn gesloten.