Deze 2 dingen kun je snel optimaliseren aan de buitenkant van jouw zaak

Deze 2 dingen kun je snel optimaliseren aan de buitenkant van jouw zaak

Je hebt een bedrijf of winkel en natuurlijk wil je dat dit goed zichtbaar is wanneer mensen er langslopen. Dit kan je doen door simpelweg de naam van je winkel of bedrijf op de ramen te plakken met een sticker maar je kunt dit ook op andere manieren doen. 

Welke reclame valt op?

Als je reclame wilt hebben die goed opvalt en die je aan de buitenkant kunt hangen dan moet je gevelreclame inzetten. Deze reclame kan je in verschillende vormen en maten verkrijgen. Je kunt gevelreclame verkrijgen met en zonder verlichting. Met verlichting valt, zeker in de avond, het meeste op. 

Doosletters of freesletters?

Valt jouw keuze op doosletters of op freesletters? Iets waar je wel over na moet gaan denken wanneer je over gevelreclame nadenkt. Wanneer het alleen een naam betreft dan is de keuze van doosletters een ontzettend goede keuze. 

Betreft het ook vormen en bijvoorbeeld een logo dan kan je het beste kiezen voor freesletters. Deze zijn namelijk te maken in allerlei verschillende vormen omdat deze gemaakt worden door lasertechniek. Met lasertechniek heb je ook niet te maken met een beperking in kleur of ontwerp. 

Borden en spandoeken

Wil of kan jij niets met letters en verlichting aan je gevel hangen dan kan je er nog voor kiezen om een gevelbord of een spandoek op te (laten) hangen. Dit is minder goed zichtbaar omdat het niet verlicht is maar zorgt er wel voor dat jouw bedrijf vanaf een afstandje goed te zien is. 

De gevelborden die worden vaak opgehangen op ooghoogte. Er staat een schat aan informatie op de gevelborden zodat het voor de langslopende mensen aantrekkelijk wordt om contact met je op te nemen of even binnen te lopen.

Een spandoek is een doek wat vaak in een frame opgespannen wordt. Het grote voordeel is dat ze dan makkelijk te verwisselen zijn. Dit is erg handig wanneer je een actie hebt. Je kunt dan het doek in het frame hangen zodat het voor iedereen zichtbaar is. Een spandoek kan makkelijk opgehangen worden. 

Reacties zijn gesloten.